Opleiding loopbaan -jobcoach-arbeidsmarkt voor professioneel - EigenKans
19
page-template-default,page,page-id-19,page-child,parent-pageid-17056,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Opleiding loopbaan -jobcoach-arbeidsmarkt voor professioneel

Intro:
Sinds 2007 ben ik zelfstandig ondernemer en werkzaam in de re-integratie, 2de spoortrajecten voor werkgevers, UWV, loopbaanbegeleiding en ondersteunende coach op de leefgebieden. Ik wil gaan voor maatwerk en de vraag achter de vraag intrigeert mij.  Wie bij mij komt, kan rekenen op een persoonlijke aanpak. Ik zoek de mens achter de mens, zonder te oordelen en altijd met respect. Door goed te luisteren, vragen te stellen en soms te confronteren geef ik inzicht in wie je bent. Je ontdekt hoe je in het leven staat, waar je positieve of juist negatieve energie van krijgt en wat je anders kan doen. Je leert hoe je je sterke kanten beter kan benutten.
De aanpak heeft gemaakt dat ik binnen het ‘Zeeuwse’ voor vele bedrijven heb mogen werken. Ik heb projecten voor de gemeente Terneuzen gedaan, onder ander werken met het ‘mensen die een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt’, jongeren en mensen met mentale en fysieke problematiek. Voor het UWV Zeeland ben ik een begrip. Ik ben onder andere de grondlegger geweest voor het modulaire inkoop product van het UWV. Wat na het pilotproject, wat ik binnen Zeeland vorm heb gegeven, landelijk is uitgerold. Jaren ben ik een grote opdrachtnemer geweest met de beste resultaten en klanttevredenheidsscore voor het UWV. Voor mij is het moment aangebroken om een stapje terug te doen en ook het moment is gekomen om kennisoverdracht te gaan doen.
In de loop der jaren heb ik een ‘eigen model’ ontwikkeld waarmee ik succesvol mensen hebben mogen begeleiden. Deze kennis en methodiek heb ik in de Opleiding loopbaan–jobcoach- arbeidsmarkt voor professioneel geïntegreerd.

 

 

Binnenkort meer info hierover.

Op 29 dcember 2021 was Huberdien Westerweele te zien in het programma ‘Trots op Zeeland’ van Omroep Zeeland.