Huberdien - EigenKans
16934
page-template-default,page,page-id-16934,page-child,parent-pageid-17,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Huberdien

huberdien

Huberdien is werkzaam als register Coach & Counselor en Equine Assisted coach en oprichter/eigenaar van EigenKans en Paardenkracht naar EigenKracht.
Haar passie: liefde voor mensen, paarden en alle andere dieren. Ruime ervaring in het begeleiden van mensen met psychische problematiek, ondersteuning bieden op de leefgebieden, loopbaanbegeleiding en arbeidsre-integratie.

Huberdien Westerweele (1957)
Coach & Counselor en Equine Assisted coach

Wie is Huberdien

 

Het zit waarschijnlijk in mijn aard om in iedereen een eigen kracht te zien. Ik hoef niet te oordelen over anderen, iedereen verdient een eigen weg in de maatschappij. Daarom doe ik mijn werk altijd met passie en plezier.

 

Vertrouwen is belangrijk in mijn werk. Wie bij mij komt, moet zich veilig weten. Omdat ik zelf een open gesprekspartner ben, is het voor anderen ook gemakkelijk om open te zijn. Mijn doel is om verwachtingen en wensen realistisch te maken. Ik ga respectvol, krachtig en energiek het gesprek in en zoek steeds naar de golflengte die past bij de persoon.

 

Mijn bedrijf EigenKans heb ik opgericht in 2007. Daarvoor heb ik ruim vijftien jaar als klantmanager bij sociale diensten gewerkt en ruim ervaring opgedaan met de wetgeving op het gebied van sociale zekerheid en re-integratie. In 2005 ben ik begonnen met de vierjarige opleiding Coaching & Counseling aan het Europees Instituut in Driebergen. Sinds 2007 werk ik als zelfstandig coach en counselor, trainer en re-integratieadviseur voor gemeenten, bedrijven en particulieren.

Sinds 2013 help ik mensen ook om hun eigen kracht te vinden via paardencoaching. Kijk voor meer informatie op de site van PaardenKracht naar EigenKracht.