Werkwijze - EigenKans
16612
page-template-default,page,page-id-16612,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Werkwijze

Op deze pagina treft u praktische informatie als werkwijze, informatie aanvragen en voorwaarden.

Werkwijze

 

EigenKans levert altijd maatwerk, neem dus ook contact op als de gewenste coachingsdienst niet op deze website staat. Voor particulieren hanteer ik een lager tarief dan voor bedrijven en overheden. Coachings- en re-integratiegesprekken kunnen plaatsvinden in het huiskantoor van EigenKans, bij het bedrijf of bij de klant thuis.

 

EigenKans beschikt over certificering en een keurmerk voor kwaliteit, onder meer voor trajecten voor UWV, gemeenten, niet-werkenden en werkgevers. Eigen Kans is aangesloten bij  Nobco (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).

Crebo, Wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Coöperatie van ondernemers in de kleinschalige zorg in Zeeland www.ckzzeeland.nl Re-attach therapeut.

 

Wij zijn geaccrediteerd door ReAttach Academy.

0052k

Informatie aanvragen

  Vergoeding

  Particulieren kunnen op verschillende manieren hun kosten voor coaching (gedeeltelijk) vergoed krijgen:

   

  Via de werkgever
  Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.

   

  Via de Arbo-dienst van je bedrijf
  Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijv. in het geval van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

   

  Via de belasting
  Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van (toekomstig) inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar van de belasting als bedrijfskosten.

   

  Via het UWV
  Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV en of Gemeente) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Neem contact op met je adviseur.

  Voorwaarden

   

  Wij werken voortdurend aan de kwaliteit van onze producten. Er kunnen desalniettemin misverstanden ontstaan en indien je ergens ontevreden over bent nodigen we je nadrukkelijk uit om ons hiervan op de hoogte te brengen. Een gesprek zal nagenoeg altijd tot een voor jou aanvaardbare oplossing leiden.
  Mocht dat niet het geval zijn dan heb je de mogelijkheid een klacht in te dienen. Wij zullen de klacht altijd serieus en vertrouwelijk behandelen.