Re-integratie - EigenKans
17053
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17053,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Re-integratie

Kansen zijn vaak dingen die je de eerste keer niet hebt opgemerkt.

Re-integratie

 

EigenKans helpt je weer aan het werk te gaan als je er langdurig uit bent geweest.

 

Je hebt bijvoorbeeld een dienstverband en bent arbeidsongeschikt geworden. Kun je je oude werk weer doen, heeft je bedrijf vervangend werk of moet je uitkijken naar een andere werkgever? In een serie gesprekken help ik je helder te krijgen wat je talenten en beperkingen zijn en welke banen daarbij passen. We verkennen zonodig nieuwe wegen, maar houden steeds de realiteit in het oog. Als conflicten op het werk dwarszitten, pakken we die aan.

 

Loopbaanbegeleiding, elke levensfase heeft zijn issues. Wat kan ik, wat wil ik en hoe bereik ik dat? We gaan op zoek naar je sterke kanten en je passies en bekijken welke kansen dat op de arbeidsmarkt biedt. We blijven realistisch en kiezen een haalbaar doel. Zo nodig vergroot je je vaardigheden, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke effectiviteit, gesprekstechnieken, assertiviteit of presentatie.

 

EigenKans gaat voor een proactief vitaliteitsbegeleiding dit is een must voor een duurzame inzetbaarheid. Problemen met Work-life Balance, levensloop stress, timemanagement, overgewicht, scheiding, gezinsproblemen zijn voorbeelden die kunnen leiden tot mentale- en fysieke klachten zoals een burn-out. In alle levensfasen ervaren mensen vergelijkbare problematiek: de keuzestress en bewijsdrang van de twintiger, de dertiger heeft moeite met time- management, de veertiger ervaart levensloop stress of een scheiding, de vijftiger wil erbij blijven qua ontwikkeling en is soms ook nog mantelzorger. We hebben immers vitaliteit en veerkracht nodig om tot ons 67ste levensjaar vitaal inzetbaar te zijn voor het bedrijf en gezond oud te mogen worden.

Informatie aanvragen

    0052k
    Weten wat EigenKans voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.